U bent hier: Parochie > Archief
Kerkproeverij

Dit weekeinde wordt in veel kerken in Nederland de Kerkproeverij gehouden. We nodigen mensen die al lang niet meer geweest zijn of die misschien nog nooit geweest zijn uit om met ons mee te vieren en te proeven hoe het is om samen kerk te zijn. U komt toch ook?

Geplaatst op 2018-09-15 in de categorie: Parochie
Boeskool is Lös
In verband met de Boeskool is Lös is er op zaterdagavond 25 augustus geen viering in de Plechelmusbasiliek.

De viering is verplaatst naar de Antoniuskerk, waar pastor Janssen-de Ridder voor zal gaan in een woord- en communieviering, samen met het koor Triple One. U bent van harte welkom!
Geplaatst op 2018-08-18 in de categorie: Parochie
Bijbellezen in de vakantietijd
Voor sommige mensen is de vakantie een heel rustige en stille tijd, omdat familie, vrienden en buren vaak weg zijn of op vakantie. Bent u één van die thuisblijvers? Of hebt u tussen de bedrijven door zin en tijd om een avondje weg te zijn van huis? Dan organiseren wij speciaal voor u deze vakantieperiode een vijftal avonden Bijbellezen!

Op de maandagavonden 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus om 19.00 uur bent u van harte welkom in het Centraal Secretariaat aan de Spoorstraat 4a te Oldenzaal, om samen met pastor Reerink de lezingen van de zondag daarop te lezen en te bespreken. De avond duurt tot ongeveer 20.30 uur. Er zijn geen kosten aan deze avonden verbonden. Kunt u een keer niet? Gen probleem. Weinig kennis van de Bijbel? Dan is het juist leuk om te komen! Iedereen is van harte welkom!
Geplaatst op 2018-07-28 in de categorie: Parochie
Centraal Secretariaat gesloten i.v.m. vakantie
Vanaf donderdag 26 juli t/m vrijdag 25 augustus is het Centraal Secretariaat van onze parochie gesloten wegens vakantie.

Voor de meeste praktische zaken kunt u in die tijd terecht bij uw lokale parochiesecretariaat. Wij wensen u een goede zomer en vakantie toe!
Geplaatst op 2018-07-28 in de categorie: Parochie